Δικηγόρος των Κροατών χούλιγκαν: «Τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα οι οπαδοί της ΑΕΚ» – Τους αποκαλεί «σκουπίδια» και «ναρκομανείς»

Ο Ντάβοριν Κάρατσιτς είπε ότι τα επεισόδια άρχισαν από την ελληνική πλευρά

Οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ , που προσήχθησαν για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, και τα ξημερώματα της Τρίτης, 8 Αυγούστου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία στοίχισαν τη ζωή σε έναν σπ29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, βρήκαν δυναμική γραμμή υπεράσπισης, αφού ο δικηγόρος τους, Ντάβομιρ Κάρατσιτς, καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των οπαδών της «Ένωσης», τόσο στα κροατικά Μέσα όσο και τα social media.

«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.

Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», τόνισε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε ο δολοφόνος του άτυχου Μιχάλη – Πώς τον μαχαiρωσαν, τον χτυπούσαν ενώ ψυχορραγούσε