Βίντεο σοκ με την εκτέλεση επιχειρηματία στην Αλβανία – Θύμα βεντέτας ή πολιτικής διαμάχης;

Ο δράστης φαίνεται να τράπηκε σε φυγή με μια μηχανή που έφερε ξένες πινακίδες. Σύμφωνα με τις κάμερες παρακολούθησης, πήρε τη διαδρομή της εθνικής οδού από Shengjini προς Lezha, και μέχρι το χωριό Kakarriq.

Σε ό,τι αφορά τα ίχνη της έρευνας, η αστυνομία συνεχίζει να παραμένει μπερδεμένη, και αυτό γιατί το θύμα είχε πολιτικές, επιχειρηματικές και προσωπικές διαμάχες.

Πολιτική διαμάχη ή βεντέτα;

Ο Ardian Nikulaj, ο οποίος ήταν επίσης γνωστός ως Ardian Marku, είχε πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων το μπαρ-εστιατόριο «Coral» όπου και εκτελέστηκε.

Το 2021, ο Nikulaj ήταν υποψήφιος βουλευτής υπό τη σημαία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος με πρόεδρο τον Tom Doshin. Από το 2019 ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέζας και έθεσε ξανά υποψηφιότητα για το συμβούλιο στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Για να διαλευκάνουν την υπόθεση, οι Αρχές έχουν το παρελθόν του Nikulaj.

Σχετίζεται η δολοφονία του άραγε με μια παλιά βεντέτα με την οικογένεια Palaj; Όπως σημειώνει το shqiptarja.com, το 1999, ο Ardian Nikulaj είχε σκοτώσει ένα μέλος της εν λόγω οικογένειας και λίγα χρόνια αργότερα δύο μέλη της οικογένειας σκοτώθηκαν, ως πράξη εκδίκησης.