Βίντεο με τον 45χρονο κτηνοτρόφο που απανθρακώθηκε – Η στιγμή που τρέχει να βοηθήσει τα ζώα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 45χρονοςκτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας, το απόγευμα της Τετάρτης

Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος αγνοούνταν για ώρες, εντοπίστηκε τελικά απανθρακωμένος στην περιοχή Φέρρες που η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Νωρίτερα, σε απευθείας σύνδεση, η ΕΡΤ μετέδιδε πλάνα από την περιοχή, στα οποία καταγράφεται η στιγμή όπου ο άτυχος άνδρας να ζητάει βοήθεια για να σώσει τα ζώα του, ενώ άνθρωποι τριγύρω αλλά και οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να απομακρυνθεί.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί» ανέφερε  η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου και όταν τον είδε να χάνεται στους πυκνούς καπνούς σχολίασε: «Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει».

Λίγες ώρες αργότερα, η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο δελτίο ειδήσεων ότι στα πλάνα που μεταδόθηκαν, καταγράφεται η στιγμή που ο 45χρονος βοσκός προσπαθούσε να σώσει το κοπάδι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ