Αuτός είναι ο Ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονo Αντώνη στη θάλασσα!

Η φωτογραφία ενός άνδρα από το πλήρωμα του Blue Horizon κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των ελληνικών προφίλ στα social media αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Ύπαρχο που έσπρωξε τον άτυχο Αντώνη Καργιώτη στη θάλασσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στη φωτογραφία εικονίζεται ένας άνδρας καταγόμενος εκτος Κρήτης, αναφέρεται ότι είναι 47 ετών και πατέρας δύο παιδιών και κατάγεται από νησί με μακρά και ιστορική παράδοση στη ναυτιλία, από την Άνδρο, γεγονός που γεννά ακόμη περισσότερα ερωτήματα για τη συμπεριφορά του προς τον άτυχο 36χρονο από τον Άγιο Νικόλαο που κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε βαρύ κλίμα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι πριν γίνει Ύπαρχος και ασχοληθεί με το ναυτικό επάγγελμα ήταν οδηγός ταξί.

Στο μεταξύ τα μέλη του πληρώματος που έχουν συλληφθεί αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον Ανακριτή αύριο 9 Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχει ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη για το αποτρόπαιο περιστατικό της στυγερής δολοφονίας του 36χρονου στον Πειραιά από την Εισαγγελία Πειραιά, όπου προσήχθησαν οι υπεύθυνοι για την πρωτοφανή κτηνωδία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει δημιουργήσει παγωμάρα στους πολίτες και έντονους προβληματισμούς για την κοινωνική αποκτήνωση που δηλώνεται από την εν λόγω εγκληματική ενέργεια.

Η Εισαγγελία Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο κατά του μέλους του πληρώματος που συστηματικά έσπρωχνε τον άτυχο 36χρονο μέχρι να τον πετάξει τελικά στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο διώκονται τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος που συμμετείχαν ο καθένας με τον τρόπο τους στο αποτρόπαιο περιστατικό.

Ο καπετάνιος που όχι μόνον δεν έκανε πίσω, αλλά συνέχισε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα.