Αυτός είναι ο 35χρονος δολοφόνος της Κουβανής τρανς

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η φωτογραφία του 35χρονου δολοφόνου της Κουβανής τρανς η οποία βρήκε τραγικό τέλος χτυπημένη άγρια από τον άνδρα από το Μπαγκλαντές

Ο άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκαλντές βρίσκεται από το 2017 στην Ελλάδα και δεν ήταν σεσημασμένος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το in, o αλλοδαπός κατηγορούμενος πρώην ιδιοκτήτης μικρού σουπερμάρκετ στο κέντρο της Αθήνας φέρεται να επισκεπτόταν σχετικά συχνά την 46χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της, αλλά και σε άλλους χώρους ως μόνιμος «ακόλουθος» της.

O ίδιος αν και παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι είχε βρεθεί στο διαμέρισμα της 46χρονης, αρνείται ότι την σκότωσε.

Επιβαρυντικό στοιχείο θεωρείται ότι βρέθηκε αποτύπωμα του σε αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς, ενώ εξετάζεται αν το γενετικό υλικό του ταυτοποιείται με αυτό που έχει εντοπισθεί στο σώμα της δολοφονηθείσας.

Όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου, όταν το θύμα –που είχε έλθει προ τετραετίας στην Ελλάδα κι εργαζόταν σε γνωστό νυκτερινό μαγαζί- εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα. Ο θάνατος της αποδόθηκε σε αιμορραγικό σοκ.