Αδιανόητο: Μητέρα και ο σύντροφός της ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 9χρονο γιο της

Ο εννιάχρονος Άλφι Στιλ είχε βρεθεί νεκρός πριν από δύο χρόνια στο μπάνιο του σπιτιού του με τους πνεύμονές του να είναι γεμάτοι νερό.

Τον εννιάχρονο γιο της κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η Κάρλα Σκοτ και ο σύντροφός της Ντιρκ Χάουελ » οι οποίοι και βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως αναφέρει το Sky News ο εννιάχρονος Άλφι Στιλ βρέθηκε νεκρός πριν από δύο χρόνια στο μπάνιο του σπιτιού του με τους πνεύμονές του να είναι γεμάτοι νερό χωρίς «κανένα σημάδι ζωής». Η μητέρα του, Κάρλα Σκοτ κάλεσε το ασθενοφόρο στις 18 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι της και είπε στους διασώστες ότι ο γιος της, Άλφι είχε αποκοιμηθεί στο μπάνιο, αλλά έπειτα από έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι η ίδια έλεγε ψέματα προκειμένου να προστατέψει τον σύντροφό της, Ντιρκ Χάουελ,

Περιγράφοντας την υπόθεση, η εισαγγελέας Μισέλ Χίλει είπε στο δικαστήριο ότι ο ‘Αλφι πέθανε λόγω των «εσκεμμένων και παράνομων ενεργειών» της Κάρλα και του συντρόφου της και ότι ο εννιάχρονος «δέχθηκε εσκεμμένα επίθεση, ξυλοκοπήθηκε, και στη συνέχεια τον έβαλαν για τιμωρία ανοίγοντας το κρύο νερό».

Ο Άλφι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Γουόρτσεστερ. Η θερμοκρασία του ήταν «εντυπωσιακά χαμηλή» στους 23 βαθμούς με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του στις 15.55.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο εννιάχρονος «είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα».

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, «η μητέρα του αγοριού και ο Ντίρκ Χάουελ μαστίγωναν τον μικρό με ζώνες και σαγιονάρες» και πρόσθεσε ότι ο μικρός ήταν ήδη υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών αφότου η μητέρα του ξεκίνησε να έχει σχέση με τον Ντιρκ Χάουελ τον Ιούλιο του 2019.

Τόσο η Κάρλα Σκοτ όσο και ο Ντιρκ Χάουελ αρνούνται ότι δολοφόνησαν τον Άλφι. Η δίκη συνεχίζεται.