37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στη Θεσσαλονίκη βίαζε 15χρονες αθλήτριές του

Τη φρίκη από τα χέρια του προπονητή τους, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε καταγγελία για βιασμό, φέρονται να έζησαν τρεις ανήλικες αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ για να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 37χρονου, ο προπονητής βίαζε «κατ’ επανάληψη» τις τρεις ανήλικες – οι δύο ηλικίας 15 και η τρίτη 16 ετών.

Βάσει της ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ ο 37χρονος, ο οποίος εργάζεται σε αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών της Θεσσαλονίκης, έβαζε τις ανήλικες να βλέπουν και πορνό.

Η αρρωστημένη δράση του 37χρονου φέρεται να εκτυλίχθηκε, δε, από τον Μάρτιο του 2022 έως τον φετινό Ιούνιο μετά από καταγγελία για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.