Καλοκαίρι μαζί στις 10: Στόλισαν την Καινούργιου: «Ανέβασε ποίημα του Ελύτη και καλό θα ήταν να…»!


09-08-2018 16:24

Μία φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου που είναι ξαπλωμένη στην αμμουδιά και η λεζάντα της με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη, ήταν αρκετό για να της τα χώσουν στην εκπομπή του ΑΝΤ1»Καλοκαίρι μαζί στις 10»!

Η Νίκη Λεμονή είπε χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζει συχνά πυκνά στον λογαριασμό της στο Instagram ποιήματα. Τώρα ανέβασε ένα ποίημα που το έχουν χιλιοανεβάσει όλες οι επώνυμες φίλες μας. «Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε» του Οδυσσέα Ελύτη. Τι θέλω να πω; Όταν ανεβάζεις αυτό το ποίημα, καλό θα ήταν να βλέπουμε το μπλε. Εδώ δεν βλέπω πουθενά μπλε. Ούτε στο μαγιό, ούτε στο βότσαλο, ούτε στην ακροθαλασσιά.»!

Και η Στεφανία Δεληπούλιου σχολίασε: «Είναι που το έκανε πιο άσπρο, γιατί μάλλον κολάκευε το σώμα, οπότε σου λέει «δεν πάει να λέει για μπλε»;»!

Η Νικολέτα Ράλλη είπε: «Ναι, αλλά λέει για μπλε του ουρανού, επειδή είμαστε και μορφωμένοι εδώ στην εκπομπή. Είναι τόσο καλή κοπέλα η Κατερίνα…»

Tέλος, η Νίκη Λεμονή υπογράμμισε: «Θέλω να της δώσω ένα τικ σε κάτι. Είναι από τις λιγοστές φορές που βλέπουμε την Κατερίνα με βρεγμένα μαλλιά στην παραλία.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr