Καλαμάτα: Ασελγούσε στην ανήλικη κόρη φίλων του – Οι σκηνές κατά τη σύλληψή του.


11-01-2018 11:21

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Καλαμάτας αναμένεται να καθίσει σήμερα ο 55χρονος δημόσιος υπάλληλος που ασελγούσε στη 13χρονη κόρη φίλων του, από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το Μάρτιο του 2015. Η δίκη…

ήταν να γίνει πέρυσι τον Ιούλιο μετά από διακοπή, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας ενός διαδικαστικού κωλύματος που αφορούσε στη σύνθεση του δικαστηρίου. Πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου είχε καταδικάσει τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 19 χρόνων και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με τους όρους της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, καθώς και της απαγόρευσης να πηγαίνει στο χωριό της μικρής.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος τον Ιούλιο εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τη συνήγορό του, ασελγούσε στο γνωστό του κορίτσι και το παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ ήταν μακρινός συγγενής της μητέρας και οι γονείς τού εμπιστεύονταν συχνά τη μοναχοκόρη τους.

Είχε συλληφθεί τη στιγμή που ικανοποιούσε τις άρρωστες φαντασιώσεις του, έχοντας μπροστά του γυμνό το 13χρονο κορίτσι, στις 17 Μαρτίου του 2015, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr