Μάνα και κόρη έφυγαν με δυο μήνες διαφορά νικημένες από τον καρκίνο – Η συγκλονιστική ιστορία τους


11-12-2017 13:55

Με μόλις δυο μήνες διαφορά «έφυγαν» από τη ζωή η Λένα και η Κωνσταντίνα. Οι δυο γυναίκες, μάνα και κόρη, είχαν «χτυπηθεί» από τον καρκίνο τον οποίο πολέμησαν γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Η μαμά Λένα, άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από 20 χρόνια σκληρής μάχης.

Η κόρη της Κωνσταντίνα, μαμά ενός 4χρονου παιδιού, έφυγε προ ημερών. Η κηδεία της, έγινε το Σάββατο στην Κατερίνη.

Οι δυο γυναίκες, είχαν δώσει πέρυσι συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχαν πει αλήθειες που συγκλονίζουν.

Η κυρία Λένα μάλιστα, δεν είχε κρύψει πως «πόνεσα ξανά τόσο όσο στις χημειοθεραπείες που έκανα όταν αρρώστησε η κόρη μου. Και όταν πονάει η ψυχή σου είναι πιο δύσκολο παρά όταν πονά το σώμα σου. Είναι παλικάρι όμως η Κωνσταντίνα. Μοιάζει στη μαμά της».

Μάλιστα είχε πει πως ο «φόβος ξανά τόσο όσο στις χημειοθεραπείες όταν αρρώστησε η κόρη μου. Και όταν πονάει η ψυχή σου είναι πιο δύσκολο παρά όταν πονά το σώμα σου. Είναι παλικάρι όμως η Κωνσταντίνα. Μοιάζει στη μαμά της».

Τραγική ειρωνία; Η οικογένεια των δυο γυναικών είχε χτυπηθεί αλύπητα από τον καρκίνο, καθώς αρρώστησαν μάνα, κόρη, η μητέρα της μάνας (δηλαδή η γιαγιά της οικογένειας) αλλά και η πεθερά.

star