Κηφισιά: Ξέχασαν αγοράκι 5 ετών για 6 ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό – Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρας 13 Μαΐου 2024, στην Κηφισιά, όταν οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου ξέχασαν ένα αγοράκι 5 ετών για 6 ολόκληρες ώρες μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού, έβαλε στο λεωφορείο το 5χρονο για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής, στις 8 το πρωί. Στο δρόμο προς τη σχολική μονάδα, το παιδάκι αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα.

Όταν έφτασε στο νηπιαγωγείο, όλα τα παιδιά αποβιβάστηκαν, ενώ το ίδιο παρέμεινε στο λεωφορείο. Οδηγός και συνοδός, χωρίς να το αντιληφθούν, πάρκαραν το λεωφορείο σε μακρινή απόσταση από το νηπιαγωγείο, κλειδώνοντας το νήπιο μέσα.

 

Έξι ολόκληρες ώρες μετά, στις 2 το μεσημέρι, ο οδηγός επέστρεψε στο λεωφορείο όπου είδε τον 5χρονο να κλαίει δεμένος στο καρεκλάκι του και ακολούθως το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς. Το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.

Τόσο για τον οδηγό, όσο και για την 70χρονη συνοδό έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι ίδιοι ακόμα αναζητούνται απο τις αστυνομικές αρχές.