Μαρία η άσχημη: Η Μαρία έχει πει σε όλες ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον φίλο της


07-12-2017 2:56

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Σοφία με τον Σπύρο τρώνε στο El Rostro συζητώντας για τα παιδιά τους όταν μπαίνει η Πόπη με τον Τζέρυ.

Η Καίτη θέλει να κάνει πάρτι- έκπληξη στη Μαρία αλλά ο Ηρακλής έχει αντιρρήσεις. Όταν όμως, ακούει πως η Μαρία θα βγει να διασκεδάσει με τις φίλες της αλλάζει γνώμη κι αρχίζουν τις ετοιμασίες. Η συνάντηση της Σοφίας και του Σπύρου τελικά δεν πάει καλά, γιατί ο Σπύρος έχει το μυαλό του μόνο στη Πόπη και τον Τζέρυ. Ο Αλέξης, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, λέει ψέματα στη Μαρκέλλα για το πού θα πάει το βράδυ κι έτσι η Μαρκέλλα αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.

 

Η Μαρία έχει πει σε όλες ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με τον φίλο της. Έτσι, όταν η Καίτη τηλεφωνεί για να καλέσει όλες τις φίλες της στο πάρτι, αυτές ειδοποιούν τη Μαρία για την αλλαγή των σχεδίων. Η Μόνικα μαθαίνει επιτέλους από τον Σέργιο τον λόγο που την αντιπαθούν αυτός και η Μαρκέλλα. Η Μαρία κανονίζει να βγει με τον Αλέξη μετά το πάρτι. Η Μαρκέλλα καταστρώνει με τη Λίλιαν λεπτομερειακό σχέδιο παρακολούθησης του Αλέξη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr