Πασίγνωστος κοσμηματοπώλης “έκλεβε” την Αστυνομία – Ο επίσημος εκτιμητής της ΕΛ.ΑΣ. άλλαζε πανάκριβα κοσμήματα με απομιμήσεις!


20-11-2017 14:28

Ένα απίστευτο σκάνδαλο ήρθε στο φως με πρωταγωνιστή τον επίσημο εκτιμητή της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για πασίγνωστο κοσμηματοπώλη του Κολωνακίου σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.

Όπως ανακάλυψε η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ο συγκεκριμένος κοσμηματοπώλης είχε αναλάβει να εκτιμήσει τα κλοπιμαία κοσμήματα της σπείρας των Ρομά που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Επρόκειτο για κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία όμως όπως αποκαλύφθηκε σε ανύποπτο χρόνο αντικατέστησε με απομιμήσεις!

Ο συγκεκριμένος κοσμηματοπώλης ηλικίας 63 ετών δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει κοσμήματα που βρέθηκαν στο κατάστημά του. Τα συγκεκριμένα κομμάτια από τις περιγραφές που υπήρχαν είχαν βρεθεί στην κατοχή της διαβόητης σπείρας των Ρομά. Τα αντικαθιστούσε με άλλα μικρότερης αξίας ή τα αντικαθιστούσε με ψεύτικα!

Η έρευνα συνεχίζεται και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι έγινε λάθος και ότι λόγω φόρτου εργασίας βρέθηκαν στην κατοχή του στο κατάστημα αλλά και στο σπίτι του τα κοσμήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr