Υπόθεση θρίλερ η δολοφονία με το τεμαχισμένο πτώμα στην Κρήτη

Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων του Ακρωτηρίου Χανίων στο οποίο, τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίστηκαν από εργαζομένους ανθρώπινα μέλη σε σακούλες.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, έκαναν λόγο για υπόθεση – πρόκληση όσον αφορά στην εξιχνίασή της καθώς, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσδιοριστεί η εθνικότητα και, ακόμα περισσότερο, η ταυτότητα του διαμελισμένου άνδρα.

«Πρέπει να προσδιοριστεί η εθνικότητα και, εν συνεχεία, να βρεθεί η ταυτότητα του. Η εικόνα των ευρημάτων παραπέμπει σε άνδρα ασιατικής καταγωγής. Αν ο άνδρας δεν είχε έρθει στη χώρα νόμιμα θα είναι πολύ δύσκολο να ταυτοποιηθεί. Επίσης αν πρόκειται για εξαφάνιση θα πρέπει να δούμε αν έχει δηλωθεί από κάποιον. Υπάρχουν περιπτώσεις εξαφάνισης που ο μοναδικός μάρτυρας είναι και ο δολοφόνος» σημείωσαν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας παράλληλα πως η ταυτότητα του θύματος θα μπορούσε να αποκαλύψει τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο του εγκλήματος.

dedisa-nekros-1

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της φρίκης

Χθες οι αποκαλύψεις της φρίκης συνεχίστηκαν καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποια μικρά τμήματα από ανθρώπινα μέλη χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, να είναι σε θέση να προσδιορίσουν από ποιο σημείο του σώματος προέρχονται, γι’ αυτό και βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων του ιατροδικαστή.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί το κεφάλι του θύματος, τα σπλάχνα, τα κάτω άκρα και αυτά τα μικρά τμήματα από ανθρώπινα μέλη. Αυτό που θα βοηθούσε τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος θα ήταν ο εντοπισμός των χεριών του άνδρα και αυτό γιατί έτσι οι αστυνομικοί θα είχαν τη δυνατότητα, εφόσον τα μέλη δεν έχουν αλλοιωθεί, να τον ταυτοποιήσουν μέσω των αποτυπωμάτων του.

361824914_3566442150342100_5982951372511285456_n-740x420

Εν τω μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί και στην πορεία που ακολούθησε ένα όχημα το οποίο φέρεται να μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά και περιοχές του νησιού στις οποίες κατοικούν κοινότητες αλλοδαπών προκειμένου να εξακριβώθεί αν κάποιος από τους μετανάστες εξαφανίστηκε τις τελευταίες βδομάδες.