Τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Χτύπησαν εκείνη και τον σύζυγό της

Μία Ισπανίδα τουρίστρια καταγγέλει ότι δέχθηκε ομαδική σεξουαλική επίθεση ενώ βρισκόταν στην Ινδία με τον σύζυγό της.

Ένα ζευγάρι Ισπανών, που είναι γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Vuelta al mundo en moto, η αλλιώς ο Βινσέντε και η Φερνάνταταξιδεύουν όλο τον κόσμο με μοτοσικλέτα και καταγράφουν τα ταξίδια τους στα social media.

Ο πιο πρόσφατος προορισμός τους ήταν η Ινδία, όπου ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram, τους επιτέθηκε μία ομάδα ατόμων που τους χτύπησε και βίασαν την Φερνάντα.

Όπως εξηγούν, η Φερνάντα φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τη νύχτα της 1ης προς 2α Μαρτίου στην περιοχή Ντούμκα της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, που αποτελεί γνωστό τουριστικό προορισμό.

Το ζευγάρι είχε στήσει την σκηνή του σε ένα απομονωμένο σημείο, κοντά στην αγορά Hansdiha και ενώ είχαν πέσει για ύπνο, ομάδα νεαρών εισέβαλαν στη σκηνή και τους χτύπησαν ενώ βίασαν εναλλάξ την κοπέλα. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τρία άτομα, ενώ αναφέρθηκε ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 7 με 8 άτομα.

Το θύμα εισήχθη στο Κοινοτικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται εκεί μαζί με τον σύζυγό της. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται και οι δύο ταλαιπωρημένοι με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο από τον ξυλοδαρμό.

«Πρόκειται για ένα καταδικαστέο περιστατικό και οι ένοχοι δεν θα γλιτώσουν» δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός της πολιτείας Τζαρκάντ, ενώ η ισπανική πρεσβεία στην Ινδία μετά από επικοινωνία με τις αρχές έστειλε στην περιοχή προσωπικό για διαβουλεύσεις.