Τούμπα όλα με τον Όλιβερ: Έτσι θα βρουν το «τέpας» που κακοποίnσε μέχρι θaνάτου το άτuχο χάσκι στην Αράχωβα

Η υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα,έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης, την ίδια στιγμή που κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στην περιοχή, για να συμμετέχει στις έρευνες.

Επίσης, με βάση τις πληροφορίες του newsit.gr, μέσα στις επόμενες ώρες, πρόκειται να ζητηθεί εκταφή του 8χρονου χάσκι, για να διεξαχθεί νέα ιατροδικαστική εξέταση, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση του Όλιβερ από τον ιδιοκτήτη του

Σύμφωνα με πηγές στο newsit.gr, ο ιδιοκτήτης του χάσκι ολοκλήρωσε σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα, τη συμπληρωματική του κατάθεση, που έδωσε στις αστυνομικές αρχές.

“Εντός των επόμενων ημερών μπορεί και ωρών να γίνει η εκταφή του Όλιβερ κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Μόλις ολοκληρωθεί η εκταφή, το ζώο θα μεταφερθεί με αστυνομική συνοδείας στην κτηνιατρική σχολή Καρδίτσας, ώστε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη”, υπογράμμισε στο newsit.gr η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ειδικοί μίλησαν στο newsit.gr και επεσήμαναν ότι για να πραγματοποιηθεί η εκταφή, αλλά και η νέα ιατροδικαστική εξέταση στο αδικοχαμένο χάσκι, θα πρέπει να ολοκληρωθεί μία σειρά διαδικασιών και υπογραφών από αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει σοβαρή παραβίαση της ευρωπαϊκής οδηγίας.