Το σοκαριστικό θέαμα που είδε στην πισίνα της βίλας που νοίκιασαν στα Χανιά

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα στα Χανιά από τις σκηνές που είδε στην πισίνα του σπιτιού. Ο άντρας της είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή…

Στην πισίνα του σπιτιού που νοίκιασαν και έμεναν στα Χανιά, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 84χρονος Βρετανός. Ο άτυχος άντρας έπεσε για μπάνιο την ώρα που η γυναίκα του βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Λίγη ώρα μετά εκείνη αποφάσισε να βγει και είδε εικόνες που την «πάγωσαν». Πολύ γρήγορα ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Ο ηλικιωμένος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ηλικιωμένη Βρετανίδα το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, όταν βγήκε στην πισίνα του σπιτιού όπου διέμενε με τον σύζυγό της σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Με τρόμο διαπίστωσε ότι η σορός του 84χρονου συζύγου της επέπλεε στην επιφάνεια της μικρής πισίνας. Άμεσα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και τις αρχές, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο Βρετανό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή: cretalive.gr