Θρήνος για τον Λουκά: Πέθανε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη

Ο 43χρονος άτυχος αστυνομικός Λουκάς Δρακογιώργος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη κι έχασε τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 43χρονος άτυχος αστυνομικός Λουκάς Δρακογιώργος, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου στην Κατεχάκη, αφού παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο άτυχος αστυνομικός Λουκάς Δρακογιώργος είχε πάει στο σημείο στην Κατεχάκη, μαζί με συναδέλφους του, για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Εκεί παρασύρθηκε από το όχημα ενός 33χρονου γιατρού, ο οποίος, όπως είπε στην κατάθεσή του, δεν τον είδε, με αποτέλεσμα ο 43χρονος αστυνομικός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο 43χρονος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό για να καταγράψει μαζί με τους συναδέλφους του ένα άλλο τροχαίο που είχε προηγηθεί νωρίτερα. Μόλις βγήκε από το περιπολικό, παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. Εικάζεται ότι το όχημα με οδηγό τον γιατρό έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αλλά μένει να διαπιστωθεί και από τις κάμερες. Σίγουρα η ορατότητα ήταν κακή λόγω του σκότους.

Ο άτυχος τροχονόμος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά όμως ο αστυνομικός κατάληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν το σημείο του δυστυχήματος υπήρχε σταθμευμένο περιπολικό, ενώ και είχαν τοποθετηθεί και κώνοι από τους αστυνομικούς, συνεπώς ο οδηγός θα έπρεπε να έχει μειώσει την ταχύτητά του και να τους δεί.

Οπως μεταδίδεται, ο 43χρονος αστυνομικός είχε χρόνια στην υπηρεσία, δεν ήταν παντρεμένος, ενώ οι συνάδελφοί του, είναι συντετριμμένοι μετά τον τραγικό χαμό του.

“Δεν τον είδα ποτέ”

“Δεν τον είδα ποτέ”, ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 33χρονος οδηγός, γιατρός στο επάγγελμα, που παρέσυρε και σκότωσε τον 43χρονο αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στην Κατεχάκη και συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα φέρεται ότι κατέβηκε από το όχημά του και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.