Τάκης Ζαχαράτος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνισή του ως Πόπη Τσαπανίδου – «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση από τον ηθοποιό προς το πρόσωπό της»

Την απάντησή του θέλησε να δώσει ο Τάκης Ζαχαράτος, λίγες ημέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή του ως Ποπη Τσαπανίδου.

Η δημοσιογράφος κι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην ίδια εκλογική βραδιά και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση από τον ηθοποιό προς το πρόσωπό της».

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε το παρών στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου την Παρασκευή κι ανεβαίνοντας στη σκηνή, θέλησε να απαντήσει για το σκετς του ως Πόπη Τσαπανίδου.

«Θέλετε να πω κάτι επίκαιρο. Να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια, ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου, που την έχω αφιερώσει πρώτα απ’ όλα στη μητέρα μου και τις σπουδαίες Ελληνίδες, όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου», είπε αρχικά.

«Ξέρετε πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα, η σάτιρα είναι αυτό που λέμε “ό,τι δίνεις, παίρνεις”»,συμπλήρωσε.