Τα είδε όλα νονός μετά τη βάφτιση – Οι εκλογές και η περιπέτεια στη Θεσσαλονίκη

Έγινε νονός στη Θεσσαλονίκη αλλά οι εκλογές δεν είχαν ολοκληρωθεί. Ο νεαρός πήγε να ψηφίσει αμέσως μετά το μυστήριο στην εκκλησία…

Εκλογές χωρίς ευτράπελα, είναι κάτι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Ένας ανυποψίαστος και ανήξερος νεαρός άντρας που έγινε χθες νονός, πήγε να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα στη Θεσσαλονίκη με το κοστούμι του λίγη ώρα πριν κλείσει η κάλπη. Ωστόσο, ο δικαστικός εκπρόσωπος δεν τον άφησε να φύγει, καθώς ο άνδρας ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά δεν είχε εμφανιστεί.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:00 ο νεαρός άντρας πήγε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη και όταν έδωσε τα στοιχεία του στο 707 εκλογικό τμήμα, ο δικαστικός εκπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι επρεπε να είναι στο τμήμα από το πρωί.

Όταν δε, διάβασε το όνομά του, ο δικαστικός αντιπρόσωπος του είπε ότι δεν μπορεί να φύγει γιατί ειναι στην εφορετική επιτροπή. Ο ίδιος ο νονός είπε πως δεν μπορεί να καθίσει γιατί μόλις είχε γίνει νονός και τον περίμενε η σύζυγός του για να πάνε στο γλέντι.

Ο αντιπρόσωπος του δήλωσε πως δεν μπορεί να τον αφήσει καθώς τα μέλη της εφορευτικής ήταν λίγα και δεν υπήρχαν άτομα. Ο νονός που πήγε με κουστούμι στο εκλογικό τμήμα παρέμεινε εντός της αίθουσας μέχρι να ψηφίσουν οι πολίτες που ανέμεναν στην ουρά, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.