Στέφανος Κασσελάκης: «Έχω λάβει απειλητικά μηνύματα και φοβάμαι για τον σύντροφό μου»

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από ένα βίντεο στα social media.

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι. Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 1988. Σε μία χώρα με κληρονόμους πρωθυπουργούς. Σε μία οικογένεια με αυτοδημιούργητους γονείς. Η μητέρα μου, οδοντίατρος, δούλευε μέρα νύχτα να στηρίξει τον πατέρα μου όσο εκείνος άρχιζε την εταιρεία του.

Το παραδικαστικό κύκλωμα χτύπησε τους γονείς μου και τους πήρε ό,τι είχαν και δεν είχαν. Έτσι, στα 14 μου βρέθηκα μόνος μου στην Αμερική. Όχι για πολυτέλεια. Από ανάγκη. Ήμουν τυχερός που ένα από τα παλαιότερα σχολεία των ΗΠΑ μού έδωσε πλήρη υποτροφία. Και αργότερα, η υποτροφία Ανδρέα Δρακόπουλου μού επέτρεψε να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο: Από την κοινωνία, για την κοινωνία. Αρκετές γενιές χάθηκαν. Έφτασε η ώρα να φτιάξουμε το Ελληνικό Όνειρο που τόσο έχουμε ανάγκη. Με ένα κράτος που διασφαλίζει ισοτιμία στην ευκαιρία. Με έναν πολίτη που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται από το πού και πώς γεννήθηκε. Για να γίνει το Ελληνικό Όνειρο πραγματικότητα, πρέπει να νικήσουμε όσους ωφελούνται από μία Ελλάδα άγονο χωράφι και όχι Ευρώπη στην πράξη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχοντας επικοινωνήσει μαζί του πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, αποκάλυψε στο Live News όσα του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλω να είμαι υποψήφιος, αλλά έχω λάβει απειλητικά μηνύματα και φοβάμαι για τον σύντροφό μου. Όταν μιλήσω μαζί του και το συμφωνήσουμε, τότε θα προχωρήσω».