Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλήσαμε αρκετή ώρα – Μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση»

Τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Breakfast@Star μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη για την δικαστική τους διαμάχη σχολίασε η παρέα του Happy Day.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγες ώρες πριν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου μεταφέροντας πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά της, απέχοντας η ίδια από δηλώσεις που αφορούν τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη δικαστική τους διαμάχη.

«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μετέφερε on air τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου: «Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα, ήταν δική του επιλογή. Το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα  που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

Και κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day για την επικοινωνία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.