Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 22χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έχουμε ένα γαμπρό, φορέστε τα καλά σας»

Σπαρακτική είναι η ανάρτηση της μητέρας του 22χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο λόγω του τροχαίου που είχε με τη μηχανή του. Το Ηράκλειο στην Κρήτη θρηνεί για τον χαμό του και η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη (29.8.2023) το μεσημέρι.
«Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας, αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα αλλά ούτε μία σφαίρα», γράφει η μητέρα του 22χρονου στην ανάρτησή της, σπαράζοντας για τον χαμό του γιου της στο τροχαίο που σημειώθηκε την Τρίτη 22 Αυγούστου στο Ηράκλειο.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένειά του πήρε τη γενναία απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του, όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.

Με την απόφασή τους, ο 22χρονος θα χαρίσει ζωή σε 5 ασθενείς. Η αερογέφυρα ζωής στήθηκε και τα όργανα του 22χρονου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και σε ένα της Ιταλίας. Η καρδιά του στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το συκώτι του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στην Πάντοβα.

Η ανάρτηση της μητέρας του: