Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου ζητάει αδερφάκι, θα ήθελα να έχω 2-3 παιδιά αλλά δεν μπορώ άλλο»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει λείψει από τις οθόνες μας και ο κόσμος και το πιστό κοινό του τον αναζητά. Ο ίδιος ήταν για χρόνια στη ζώνη της ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχοντας στο πλευρό του την προσωπική του φίλη Μαρία Μπακοδήμου με την οποία έκαναν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό δίδυμο.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί απέχει από την tv

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβαιναν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Στην τηλεόραση βλέπω ό,τι μου κάτσει. Με την πανδημία όλοι ανακαλύψαμε τις σειρές που βγαίνουν σε πλατφόρμες και μας ενθουσίασαν. Έχω δει Bachelor και έχω μείνει άφωνος. Είναι εξωπργματικό που μπορεί να σε πάρει. Θα το δω λίγο αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν ανακάλυψα πως ήμουν γκέι αγχώθηκα

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα μαζί με τον 5χρονο γιο του

Μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα μαθήματα νοηματικής γλώσσας που παρακολουθεί μαζί με τον γιο του Γιώργο, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν με κωφάλαλους.
Εδώ και τρία χρόνια πατέρας και γιος μαθαίνουν τη νοηματική γλώσσα και τα πάνε περίφημα! Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο πατέρας ενός πολύ καλού φίλου του μικρού Γιώργου είναι κωφάλαλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος άρπαξε την ευκαιρία και αποφάσισε να πάει σε φροντιστήριο για να μάθει τη νοηματική ενώ τώρα, όπως αποκάλυψε, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι, τα οποία απολαμβάνει και ο γιος του.

Δείτε το βίντεο:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για τον γιο του και για την υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού

«Αισθάνθηκα μπαμπάς όταν άρχισα να του μαθαίνω τα πρώτα πράγματα. Μου έχει ζητήσει αδερφάκι, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω και 2 και 3 παιδιά, αλλά δεν γίνεται, δεν θέλω άλλο. Νομίζω ότι έχει πάρει την απροσεξία μου, τη θεατρικότητα και το χιούμορ. Με τον Γιώργο μου αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να τραγουδάμε, να πηγαίνουμε ταξίδια. Θα ήθελα να του μεταδώσω την τιμιότητα, την ελευθερία, τον ρατσισμό, του έχω μιλήσει γι αυτά. Ο Γιώργος είναι μία από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όσο για την παραδοχή του λάθους του στη Eurovision ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Ο κανόνας της Eurovision είναι ότι με το που αρχίσει η νότα σταματάς να μιλάς. Ήταν στρεσογόνο. Όταν προλογίζει τη Βόρεια Μακεδονία η Μαρία, βλέπουμε το FUR Macedonia και βλέπει το Macedonia. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, εκείνη το κατάλαβε. Η ΕΡΤ αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά και μας ρωτάνε “Είπατε Μακεδονία;” απαντήσαμε ναι και υπήρχε παύση. Ήταν άβολο, δημιούργησε πρόβλημα και στον κόσμο που το έβλεπε. Ζητήσαμε να παραιτηθούμε και δεν έγινε δεκτό. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying. Μπορεί να το είχα πάθει κι εγώ. Ήταν ένα διπλωματικό λάθος. Φυσικά και θα παρουσίαζα τώρα τη Eurovision, όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης το κάνει εξαιρετικά», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.