Σάλος με τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων γιατί έστρωσαν πετσέτες σε χώρο για ξαπλώστρες στη Χαλκιδική

Σάλος έχει προκληθεί με το περιστατικό ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού σε παραλία της Χαλκιδικής, που είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι δέχτηκε άγρια επίθεση από τον υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος, γιατί έστρωσε πετσέτες σε χώρο για ξαπλώστρες.

Η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου ζευγαριού σε παραλία της Χαλκιδικής σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2022 και όχι φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι η επίθεση από υπεύθυνο παραλιακού καταστήματος, στην περιοχή της Χαλκιδικής, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα τον νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί. Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας.