Σάλος με τις κάμερες σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική: «Το παιδί ήταν γυμνό πάρα πολλές ώρες μέσα στο δωμάτιο»

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη ότι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Χαλκιδική είχε τοποθετήσει κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Σε δωμάτια ξενοδοχείου στη Χαλκιδική εντοπίστηκαν συνολικά 6 κρυφές κάμερες που έμοιαζαν με φορτιστή. Όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ιδιοκτήτη που κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή, για κάμερες ασφαλείας.

Πατέρας ενός 4χρονου χτες παιδιού μίλησε στο Live News και περιέγραψε τα όσα έζησε στο ξενοδοχείο το περασμένο καλοκαίρι με την οικογένειά του, αλλά και τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του, όταν αποκαλύφθηκε το θέμα.

«Και η δική μας προσωπική ζωή, και ειδικά το παιδί μας. Αλλάζαμε την πάνα, ήταν γυμνό πάρα πολλές ώρες μέσα στο δωμάτιο και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να ξέρουμε ότι κάποιος τα έχει βιντεοσκοπήσει αυτά και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει οπουδήποτε στο διαδίκτυο» λέει ο πατέρας του παιδιού.

Στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι τους. Μια μαύρη συσκευή όπως αυτή, που μοιάζει με έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου με θύρα usb, κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές στο δωμάτιο που έμεναν στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

«Ήταν σε σημείο το οποίο θεωρώ, δεν ξέρω τι κάμερα υπήρχε μέσα, τι λήψεις είχε τη δυνατότητα να κάνει, αλλά έπιανε φαντάζομαι από εκείνο το σημείο όλο το δωμάτιο» εξηγεί.

Σε δωμάτια του ξενοδοχείου εντοπίστηκαν συνολικά 6 κρυφές κάμερες που κατέγραφαν εικόνα και ήχο.

«Έχουμε, όπως όλοι μας, από ένα κινητό και είχαμε φέρει και τους δύο φορτιστές και λέω στην σύζυγό μου “α, δεν χρειάζεται καν να ψάχνουμε πρίζες, γιατί έχει έτοιμο τον φορτιστή στον τοίχο με τις δύο θύρες usb, οπότε μπορούμε να κάνουμε plug, να βάλουμε τις δικές μας, τα καλώδια και να φορτίζουμε συγχρόνως”. Εκ των υστέρων έμαθα ότι εκεί ήταν η κάμερα…» περιγράφει.

«ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ»

Όπως μας λέει ο πατέρας της οικογένειας οι εντυπώσεις ήταν αρχικά άριστες και μάλιστα ο ίδιος είχε συγχαρεί τον ξενοδόχο που σήμερα κατηγορείται. «Ήταν επιπέδου πεντάστερου ξενοδοχείου. Είχε το χρηματοκιβώτιο μέσα, είχε μηχανή για τους καφέδες, air condition, ωραίο μπάνιο. Ήταν πάρα πολύ καλό και ο ιδιοκτήτης που έτυχε να γνωρίσουμε μας έδωσε κάποιες εκπτωτικές κάρτες για το καφέ στο κέντρο του χωριού. Εγώ προσωπικά τον συνεχάρη, γιατί ενθουσιάστηκα με τη δουλειά που έκανε και ήταν σε πάρα πολύ λογική τιμή γι’ αυτά που προσέφερε».

Το ζευγάρι που έκανε την αρχική καταγγελία, έφυγε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και πήγε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη με την κρυφή κάμερα που υπήρχε μέσα στο δωμάτιο.

Η κοπέλα μάλιστα εργαζόταν σε μπαρ του ιδιοκτήτη, που φέρεται να είχε προσφερθεί να τη φιλοξενήσει δωρεάν με το αγόρι της, για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους το περασμένο καλοκαίρι.

Το όλο θέμα αποκαλύφθηκε όταν σε πρίζα του δωματίου ο σύντροφος της κοπέλας που ασχολείται με ηλεκτρολογικά, είδε κάποια στιγμή την επίμαχη συσκευή και κατάλαβε ότι πρόκειται για κρυφή κάμερα. Μια συσκευή που όπως είπε το ζευγάρι στην αστυνομία ήταν ανοιχτή και κατέγραφε συνεχώς εικόνα και ήχο από τις κινήσεις τους.

Τον λόγο τώρα έχει ο εισαγγελέας ο οποίος αναμένεται αποφασίσει σε πιο βαθμό θα ασκήσει δίωξη στον ξενοδόχο.