Ροζ απ’την κορφή ως τα νύχια: Η Ιωάννα Τούνη «έσκασε» έτσι στο σινεμά με το Νουνίτο & τη χάζευε όλο το Mall

Η πρεμιέρα της ταινίας “Barbie” αποτέλεσε ένα λαμπερό κοινωνικό γεγονός, με την παρουσία πολλών διασημοτήτων από τον χώρο της τέχνης και της μόδας. Ανάμεσα σε αυτούς που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν και η λαμπερή Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Μπάρμπι στα ροζ»

Η διάσημη influencer, παρέα με τον γιο της, παρευρέθηκε στο γεγονός φορώντας ένα εκθαμβωτικό σετ ρούχων στα χρώματα της αγαπημένης κούκλας “Μπάρμπι”. Το ροζ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντυσίματός της, με τον έντονο χρωματικό τόνο να αντανακλά τον δυναμισμό και την ενέργεια της γνωστής influencer.

Η επιλογή της Ιωάννας Τούνη να ακολουθήσει το «Μπάρμπι στα ροζ» dress code αποδείχτηκε μια έξυπνη κίνηση, καθώς η ίδια έδωσε το προσωπικό της στίγμα στην εκδήλωση και πρόσθεσε μια δόση μαγείας και παιχνιδιάρικου στιλ στο κόκκινο χαλί.

Στην πρεμιέρα βρεθήκαν η Βενετία Καμαρά και η Μελίνα Μακρή

Στο Mall στο Μαρούσι, εκτυλίχθηκε μια αξέχαστη συγκέντρωση διασημοτήτων που παρέστησαν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρας της ταινίας “Barbie”. Όπως αναμενόταν, η λαμπερή παρουσία της YouTuber, Βενετίας Καμαρά, κέντρισε τα βλέμματα. Ταυτόχρονα η υπέροχη τραγουδίστρια, Μελίνα Μακρή, αναδείχθηκε με την κομψή παρουσία της.