Ρομά έσπασαν αυτοκίνητα και χτύπησαν τον φύλακα στο νοσοκομείο!

Αφού τον χτύπησαν, τράπηκαν σε φυγή ενώ πριν εξαφανιστούν, διέρρηξαν και άλλο ένα αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο

…του Μάνου Τσαγκαράκη για το Πρώτο Θέμα

Αποφασισμένα για όλα ήταν τα μέλη μιας σπείρας Ρομά που εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου και άρχισαν να παραβιάζουν το ένα μετά το άλλο τα σταθμευμένα αυτοκίνητα κι έτσι δεν δίστασαν να επιτεθούν στον φύλακα που προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Ο νυχτερινός φύλακας άκουσε θορύβους από τζάμια που έσπαζαν, το βράδυ της Τρίτης και έτρεξε αμέσως στο πάρκινγκ, όπου βρήκε την ομάδα των Ρομά να προκαλούν φθορές και να αρπάζουν τα ηχοσυστήματα και ό,τι είχε αξία από τα οχήματα. Όμως, εκείνοι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή καταφέρνοντας να διαφύγουν. Μάλιστα, ήταν τόσο σίγουροι ότι δεν θα συλληφθούν, ώστε πριν εξαφανιστούν διέρρηξαν και άλλο ένα αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο!

Διέρρηξαν κτίριο του Δήμου στην Κέρκυρα

Άγνωστοι διαρρήκτες γκρέμισαν την τζαμαρία και παραβίασαν τηνκεντρική είσοδο και μια μπαλκονόπορτα στην πίσω πλευρά του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας, εισέβαλαν στο Παράρτημα Ρομά και ερεύνησαν όλα τα συρτάρια των γραφείων, ενώ πέταξαν στο δάπεδο όλους τους φακέλους.

Οι υπάλληλοι βρήκαν τον χώρο άνω- κάτω, το πρωί της Τετάρτης και ειδοποίησαν την Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες, που δεν έχει εξακριβωθεί αν είχαν κλέψει κάτι.