Ρόδος: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου στην Παλιά Πόλη

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα» λέει ο φερόμενος ως δράστης

Τη στιγμή της επίθεσης σε νεαρό σερβιτόρο στη Ρόδο, κατέγραψε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που μετέδωσε Star καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά, όπως κατήγγειλε το θύμα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα. Καταγγελία έκανε το αφεντικό μου», είπε ο νεαρός, ο οποίος δείχνει ως δράστη ιδιοκτήτη επιχείρησης που βρίσκεται μια «ανάσα» από το μαγαζί που εργάζεται ο ίδιος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τον οποίο καταγγέλλει ο νεαρός για τον ξυλοδαρμό του, έδωσε τη δική του εκδοχή: «Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω “Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα”. Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά», είπε μιλώντας στο Star.

Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.