Ρόδος: 19χρονη τουρίστρια αντιλήφθηκε ότι τη βιντεοσκοπούσαν ενώ έκανε σεξ

Σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης

Σε εφιάλτη κατέληξε η γνωριμία μιας 19χρονης Αγγλίδας τουρίστριας  με έναν Ισραηλινό σε ένα μπαρ στο Φαληράκι της Ρόδου.

Ειδικότερα, την ώρα που είχε ερωτική επαφή με τον Ισραηλινό, αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του τους βιντεοσκοπούσε κρυφά, χωρίς την συγκατάθεσή της.

Η νεαρή, που έμενε σε ένα ξενοδοχείο στον Θεολόγο μαζί με δύο φίλες της, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο ημέρες δύο άγνωστα αγόρια, ηλικίας περίπου 19 χρόνων από το Ισραήλ, και έκαναν παρέα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 27/06, τους κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έναν από αυτούς με τη θέλησή της.

Όμως, ξαφνικά, είδε τον δεύτερο Ισραηλινό να καταγράφει τις περιπτύξεις τους και έβαλε αγανακτισμένη τις φωνές, με τους δυο φίλους να το βάζουν στα πόδια.

Όπως είπε, δεν γνωρίζει τα στοιχεία τους ή πού διαμένουν κι έτσι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς σε βάρος των δύο Ισραηλινών έχει υποβληθεί μήνυση για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της 19χρονης.

*Πληροφορίες: protothema.gr