Ραφήνα: Πάρκαρε το τζιπ σε ράμπα για ΑΜΕΑ – Έξαλλος ο Πρόεδρος του ΟΛΡ! (φωτο)

Απαράδεκτη πρόκληση και απύθμενο θράσος στο Λιμάνι της Ραφήνας από γνωστό επιχειρηματία

Το Λιμενικό έκοψε απλή κλήση αλλά ούτε αφαίρεσαν πινακίδες ούτε απομάκρυναν το πολυτελές τζιπ καθώς ήταν γνωστός του Λιμενάρχη!

Πολυτελές αυτοκίνητο με πλήρη ανοχή του λιμεναρχείου Ραφήνας σταθμεύει παράνομα μπροστά από θέση ΑΜΕΑ στο λιμάνι της Ραφήνας, μπροστά από το λιμεναρχείο και την ΟΛΡ ΑΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και διακεκριμένος δικηγόρος Σπύρος Χρυσοφώτης, εμφανώς εξοργισμένος από αυτή την εικόνα, καλεί την αξιωματικό υπηρεσίας και ενημερώνοντας προσωπικά το λιμενάρχη κ. Κατσούλη, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για γνωστό τους πρόσωπο (υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία για αυτό!).

Μετά από μια ώρα διαπληκτισμού και διαλόγων μεταξύ τους προκειμένου να πειστούν οι Λιμενικοί ότι πρέπει εφαρμοστεί ο νόμος και μάλιστα αυστηρά, έκοψαν κλήση για διοικητική παράβαση αλλά ξέχασαν να αφαιρέσουν πινακίδες…

Ποιός είναι αυτός που απολαμβάνει αυτής της μεταχείρισης;

Γιατί το λιμεναρχείο της Ραφήνας τον καλύπτει;

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως δεν έχει κληθεί γερανός για να απομακρυνθεί το πολυτελές όχημα!

Εν τω μεταξύ ο ανάλγητος προς τους έχοντες κινητικά προβλήματα ιδιοκτήτης του τζιπ, έχει παρκάρει σε θέση της ΟΛΡ ΑΕ!

Η ΟΛΡ ΑΕ δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΟΛΡ έπραξε ότι ήταν δυνατό για να μη συγκαλυφθεί από κάποιους η παρανομία και η αναλγησία!

Κανένας, όσα χρήματα και γνωριμίες αν διαθέτει, δεν είναι υπεράνω του νόμου και κυρίως δεν θα συμπεριφέρεται με αναλγησία απέναντι στους ευάλωτους συμπολίτες μας!