Προκαλεί σοκ: Δείτε τις συνέπειες των πλημμυρών της Θεσσαλίας σε όλη τη χώρα για τα επόμενα χρόνια!

Η πρωτόγνωρη κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλία, έχει προκαλέσει μια εθνική τραγωδία  καθώς οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών αποτελούν γεγονός, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί ένα ντόμινο σοβαρών επιπτώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, όπως θα καταλάβετε όταν διαβάσετε το παρακάτω απλό κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον Ιωάννη Ρουσέλ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ δύσκολες με την ευχή όλων μας να μην προκύψουν νέες ανθρώπινες απώλειες, αλλά και τα επόμενα χρόνια θα είναι επίσης δύσκολα, καθώς θα απαιτηθεί συνολική ανασυγκρότηση του Κράτους για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.

Διαβάστε αυτούσιο το κείμενο:

«Βλέπω ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει η πλημμύρα στην Θεσσαλία, οπότε θα σας ενημερώσω εγώ.

Αυτήν τη στιγμή συντελείται η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα απο την γερμανική κατοχή του 1940.

Ο αντίκτυπος είναι τέτοιος που θα αλλάξει αισθητά το Ακαθαριστο Εγχώριο Προϊόν.

Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι στη Θεσσαλία:

πλέον δεν θα υπάρξει συγκομιδή καλαμποκιού, φρούτων, βαμβακιου, λαχανικών, ζωοτροφών κλπ..

χάθηκαν χιλιάδες τόνοι αποθηκευμένων σιτηρών.

σε δύο μήνες ΔΕΝ θα σπαρθουν σιτηρά για τη νέα χρονιά

η χώρα υπέστη τεράστια απώλεια οικόσιτου ζωικού κεφαλαίου που – προσέξτε ΔΕΝ αντικαθισταται.

έχουνε πλημμυρίσει 1.000.000 στρέμματα και ακόμη το φαινόμενο είναι εν εξελίξει. Στρέμματα τα οποία τα επόμενα χρόνια ΔΕΝ θα παράγουν τις σοδιες που παρήγαγαν. Αν βρεθεί κάποιος να τα καλλιεργήσει.

Ακόμη και η τελευταία αμοιβαδα αυτής της χώρας μπορεί να σκεφτεί τι σημαίνουν τα παραπάνω.

Και ακόμη δεν ανέφερα την καταστροφή των υποδομών (δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, κανάλια κλπ), των γεωργοκτηνοτροφικων εξοπλισμών (μηχανήματα, εφόδια, συστήματα άρδευσης κλπ), των γεωργικών εγκαταστάσεων (αποθήκες, βιομηχανιών κλπ).

Για την τεράστια οικολογική καταστροφή, να πω;

Η Ελλάδα σημερα ΔΕΝ είναι αυτή που ηταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αφήνω εκτός του άρθρου την ανυπολογιστη απώλεια προσωπικών περιουσιών, τους νεκρούς και τους ξεσπιτωμενους για ενα και μόνο λόγο. Για να μην δώσω έρεισμα στους σκατοψυχους που θα γράψουν “41% δώσατε, καλά να πάθετε, πνιγείτε” το οποίο βλέπω απ το πρωί σε σχόλια κάτω από βίντεο απελπισμενων Θεσσαλών. Εσας φίλοι μου που γράφετε τέτοια πράγματα, εσάς προσωπικά σας αξίζουν περισσότερο απ τον καθένα οι πολιτικοί που εχουμε, οι υπηρεσίες που εχουμε κλπ.»

Ioannis Roussel.