Πιέσεις στον Βουτσινά για να κατέβει Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

Ισχυρές πιέσεις, απο Πειραιώς και τοπικά στελέχη, δέχεται ο Γιάννης Βουτσινάς, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, για να ηγηθεί ενός ενωτικού της κεντροδεξιάς ψηφοδελτίου στον “αριστερό” Δήμο Νίκαιας – Ρέντη.

Βασικός στόχος της Πειραιώς είναι η ιστορική αλλαγή με όρους αναβάθμισης και αναμόρφωσης στον πιο εμβληματικό αριστερό Δήμο της Αττικής και η επιβεβαίωση της κυριαρχίας της ΝΔ.

Όμως παρότι ο Γιάννης Βουτσινάς “συζητάει και ακούει” δεν έχει μιλήσει έως σήμερα. Ακούγεται ότι ο βασικός προβληματισμός του είναι ο “αφνιδιασμός” των τοπικών αυτοδιοικητικών στελεχών και οι εύλογες φιλοδοξίες τους, μετά την αποχώρηση Ιωακειμίδη, τους οποίους δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υπερκεράσει με άνωθεν εντολή. Οι λόγοι προφανείς για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα και τη διαδρομή του Γιάννη.

Καλά γνωρίζοντες τα της Νίκαιας αναφέρουν πως υπάρχει απόκλιση στην αντίληψη μεταξύ μικροδιαχείρισης της καθημερινότητας και εμβληματικών στόχων για μια φτωχοποιημένη περιοχή.