Παράτησε την τηλεόραση, τα άλλαξε όλα, έγινε μπαμπάς: Αγνώριστος είναι σήμερα ο «Μήτσος» του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η αγαπημένη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική μας πορεία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ατάκες που μας έκαναν να γελάσουμε καρδιάκα; Ανήκει αναμφίβολα στην λίστα των πιο επιτυχημένων κωμικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης.

Σε όλους μας έρχονται στο μυαλό όχι μόνο οι εξαιρετικοί ηθοποιοί που δίνανε ψυχή στους ρόλους, όπως ο αξεπέραστος Γιάννης Μπέζος και η εξίσου ταλαντούχα Κατερίνα Λέχου, αλλά και οι μικροί πρωταγωνιστές που ενσάρκωναν τα αγαπημένα μας παιδιά.

“Φώτη πιάσε μια μπύρα!”

Στον πάνθεον των ανεξίτηλων χαρακτήρων ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα ο αγαπητός Τάσος Γιαννόπουλος, που με τον ρόλο του Μάκη Κοτσάμπαση κέρδισε όλο το τηλεοπτικό κοινό. Και πώς να ξεχάσουμε τον γιο του, τον αξιαγάπητο Μήτσο – ή αλλιώς Κώστας Ιντζεγιάν.

Σήμερα λοιπόν , ο τηλεοπτικός φίλος του Μάρκου Μαυροτσούκαλου διανύει το 39ο έτος της ζωής του. Ο ίδιος έχει  βρει το άλλο του μισό και απολαμβάνουν μαζί την γλυκιά πορεία της ζωής, αποκτώντας μάλιστα και ένα υπέροχο κοριτσάκι που τους γεμίζει με χαμόγελα.

Κώστας Ιντζεγιάν: Τα όσα είπε για τη σειρά

Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με τη σειρά, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του μέσω των σελίδων του περιοδικού “Αρμένικα”. Ο Κώστας Ιντζεγιάν είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα».

Δείτε πως είναι σήμερα: