Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Δύο αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ημερών – Κανείς δεν αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας

Διπλή τραγωδία στον Βόλο καθώς δύο αδέλφια, μια 84χρονη και ένας 72χρονος πέθαναν με διαφορά μόλις λίγων ημερών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, τα δυο αδέλφια έμεναν σε διαφορετικά σπίτια.

Η 84χρονη διέμενε στην Νέα Ιωνία, ενώ ο αδελφός της στα Παλαιά. Και οι δυο άφησαν την τελευταία τους πνοή, μόνοι τους, χωρίς κανείς να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Πρώτη πέθανε η 84χρονη, η οποία είχε να δώσει μέρες σημάδια ζωής, με τους γείτονές της να ανησυχούν και τη δυσοσμία από το σπίτι να γίνεται έντονη. Τότε ειδοποίησαν την Αστυνομία που την εντόπισε νεκρή στις 5 Αυγούστου, με την σορό της να φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο του Δήμου Βόλου, στον «Κούκο».

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Αυγούστου, άφηνε την τελευταία του πνοή και ο αδελφός της, με τους γείτονες και πάλι να ανησυχούν και να ειδοποιούν την αστυνομία, αφού είχε μέρες να φανεί.

Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή και θα κρατηθεί στον νεκροθάλαμο του Δήμου Βόλου, έως ότου βρεθεί κάποιος συγγενής που θα θελήσει να αναλάβει τα έξοδα της κηδεία των δυο αδελφών, αλλιώς τα έξοδα θα αναλάβει ο δήμος Βόλου.