Ντένβερ: Αστυνομικοί πυροβόλησαν ληστή 36 φορές σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Πλάνα από bodycam που δείχνει τη στιγμή που αστυνομικοί εισβάλουν σε κατάστημα και πυροβολούν 36 φορές κατά υπόπτου, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Ντένβερ.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σημειώθηκε αφού ο Κρίστοφερ Κόουτς είχε ταμπουρωθεί μαζί με άλλους δύο στο πίσω μέρος του καταστήματος ψιλικών το βράδυ της 1ης Μαρτίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Denver Post.

Τέσσερις αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για μαχαίρωμα και ληστεία στο ψιλικατζίδικο διαπίστωσαν ότι ένας υπάλληλος του καταστήματος βρισκόταν «υπό απειλή» σε ένα πίσω δωμάτιο, δήλωσε ο αρχηγός Ρον Τόμας στην εφημερίδα.

Οι αστυνομικοί αφού μπήκαν στο κατάστημα είδαν τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο «με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο», είπε ο Τόμας. Όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια, επρόκειτο για μηχάνημα που έβγαζε καρφιά.

«Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν ότι το άτομο βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο και άρχισαν να πυροβολούν τον δράστη», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Πλάνα από την κάμερα σώματος ενός αστυνομικού δείχνουν τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ από κοντινή απόσταση, αφού ο ύποπτος αρνήθηκε τις εντολές να πετάξει το όπλο του.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν πυροβόλησαν 36 σφαίρες σε πέντε δευτερόλεπτα εναντίον του άνδρα, δήλωσε ο διοικητής Matt Clark στο KUSA-TV.