Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω δύο παιδιά – Αν μπορούσα θα ήθελα να τα κυοφορήσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” με στην Αννίτα Πάνια ήταν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος ρωτήθηκε για πολλά… Μεταξύ άλλων ο ίδιος ξεκαθάρισε ποιες είναι οι σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη και τη φημολογούμενη κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου που χαρακτήρισε “αστείο”.

“Δεν έχω μανούρα με την Ιωάννα Μαλέσκου, είναι αστείο. Με τη Μαλέσκου δεν έχω κόντρα. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι “γκομενικό” αυτό που έχει γίνει τώρα…”, ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και στη συνέχεια όταν η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν θέλει να τηλεφωνήσουν on air στη Μαρία Ηλιάκη, εκείνος απάντησε:

“Δεν είμαι πολύ σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο. Όχι!

Η υιοθεσία και τα δύο παιδιά

Ακόμα, ο παρουσιαστής μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο παιδιά, όπως τόνισε αλλά τον μπλοκάρει η γραφειοκρατία:

“Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Μην το χαλάσω το σώμα μία και το ξαναχαλάσω μετά. Σε ενοχλεί που μπορώ να κυοφορήσω; Αν μπορούσα να το κάνω θα το έκανα. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω.

Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος. Αλλά είμαι στην διαδικασία. Είμαι στον δρόμο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί”.