Νέο κατάστημα της Central Cool στη Λάρισα, εξειδικευμένου συνεργάτη της DAIKIN Hellas!

Είναι το δεύτερο κατάστημα του εξειδικευμένου συνεργάτη της DAIKIN Hellas στην περιοχή

Το δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών της DAIKIN Hellas ενισχύεται με άλλο ένα κατάστημα στην περιοχή της Λάρισας.

Η δυναμική ανάπτυξη της Central Coolσυνεχίζεται με το 2ο κατάστημα της που άνοιγει επίσημα τις πόρτες του στις στις 27/09, στην περιοχή του Αλκαζάρ και συγκεκριμένα στη Γρηγορίου Λαμπράκη & Δημοκρίτου . Με την προσθήκη του νέου καταστήματος της Central Cool, η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία στον χώρο του κλιματισμού, με ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον τελικό χρήστη, αριθμεί πλέον 111 εξειδικευμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το νέο κατάστημα, στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέροντας στους επαγγελματίες ευρεία γκάμα προϊόντων και ανταλλακτικών, ώστε να προσφέρουν αξιόπιστες λειτουργικές λύσεις κλιματισμού σε επαγγελματικά κτίρια και οικίες.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της CentralCool προσφέρει τεχνικές συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τοεξειδικευμένο προσωπικό της είναι έτοιμο να καθοδηγήσει όλους τους συνεργάτες αλλά και τους τελικούς χρήστες, στην επιλογή της βέλτιστης λύσης σε κάθε στάδιο ενός έργου ανεξαρτήτως κλίμακας.

 

Πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα:

 

Διεύθυνση: :  Γρηγορίου Λαμπράκη & Δημοκρίτου, Λάρισα, 41447

Τηλέφωνο: 2410 550118  & 2410 550888

Email: info@centralcool.gr

 

Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα -Παρασκευή: 08.00 – 17.00, Σάββατο: 08.00 – 14.00

 

Facebook: https://www.facebook.com/centralcool

Site: https://www.centralcool.gr/el/

Λάρισα 27/09/2023