Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φέρνει το Mega.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι χούλιγκαν, σαν τάγμα εφόδου, επιτίθενται σε φιλάθλους και πολίτες που βρίσκονται έξω ό το γήπεδο της ΑΕΚ, λίγο πριν πέσει νεκρός ο Μιχάλης Κατσουρής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στην κατοχή των χούλιγκαν βρέθηκαν φωτοβολίδες, μαχαίρια, στιλιάρια, ξύλα με προσαρμοσμένα καρφιά, ξύλινα ρόπαλα, φουλ face μάσκες. Τα πολεμοφόδια βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου τα δείγματα DNA δείγματα να συγκριθούν με τα αυτά των συλληφθέντων προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνο του Μιχάλη.

Την Παρασκευή, θα ξεκινήσουν ενώπιον των τριών ανακριτών οι απολογίες των κατηγορουμένων στην δικογραφία της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η απολογητική διαδικασία, μετά τις προθεσμίες που έλαβαν οι κατηγορούμενοι χθες βράδυ προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ορίστηκε να ξεκινήσει την Παρασκευή το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Οι απολογίες προγραμματίστηκε να γίνουν ανά ομάδες των 10-12 ατόμων σε κάθε ανακριτή ανά ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως η δίωξη που ασκήθηκε για την αιματηρή επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιλαμβάνει τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Με διατάξεις που εξέδωσε χθες η Ανακρίτρια της υπόθεσης θα ληφθεί γενετικό υλικό από τους κατηγορούμενους προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου.