Νεκpός γνωστός Έλληνας TikToker μετά από πτώση από μπαλκόνι στην Ιταλία

Νεκρός ο γνωστός Έλληνας TikToker Tzane – Σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι στην Ιταλία – Η ανάρτηση του Κοψιάλη

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και στο χωριό έσπευσε ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό του.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Έλληνα TikToker, Tzane με εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έχουν γίνει γνωστές, ο Tzane άφησε την τελευταία του πνοή χθες (12/3) στο χωριό Roghudi Vecchio, ενώ ήταν μαζί με δύο φίλους του.

Ο TikToker είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

 

 

Στις ιταλικές Αρχές σήμανε συναγερμός και στο χωριό έσπευσε ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό του.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/3) με ανάρτησή του στο Instagram ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε.

Η ανάρτησή του

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφοντας: «Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».
Ο «Τζάνε» ήταν από τους πιο γνωστούς Fitness Influencers στο ελληνικό TikTok και μεταξύ άλλων παρήγαγε και χιουμοριστικό περιεχόμενο. Τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει επιχείρηση με τον «Dream Greek» πουλώντας προϊόντα πρωτεΐνης και μπλουζάκια με την φίρμα τους.