Νέα τραγωδία στα τρένα: Νεκροί 5 εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων, τους χτύπησε διερχόμενη αμαξοστοιχία

Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων, από 22 έως 49 χρονών, “έχασαν” τη ζωή τους, όταν χτυπήθηκαν από τρένο, κοντά στο Τορίνο, ενώ ακόμη δύο εργάτες διακομίσθηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχουν τραυματιστεί, όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις που εξέδωσε η δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων Rete Ferroviaria Italiana (Rfi).

Οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων αντικαθιστούσαν σιδηροτροχιές

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι αντικαθιστούσαν σιδηροτροχιές, έξω από τον σταθμό του Μπραντίτσο, στην γραμμή που συνδέει το Μιλάνο με το Τορίνο, χθες, Τετάρτη, περίπου τα μεσάνυχτα, όταν χτυπήθηκαν από τρένο, το οποίο μετέφερε βαγόνια.

Το τρένο κινούνταν με ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, επικαλούμενο την αστυνομία.

“Η Rfi εκφράζει βαθειά λύπη (…) και τα συλλυπητήριά της (…) στις οικογένειες των εργαζομένων που είναι νεκροί”, υπογραμμίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να αποφύγουν το τρένο και είναι σώοι και αβλαβείς, επεσήμανε το ANSA.

Ο οδηγός του τρένου δέχθηκε φροντίδα, στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς υπέστη σοκ και στη συνέχεια του επετράπη να πάει στο σπίτι του.