Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκάρουν τα μηνύματα των οπαδών στα social media πριν τη δολοφονική επιδρομή

Σοκάρουν τα μηνύματα που αντάλλαζαν στα social media Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς, λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Το ThessToday παρουσίασε συνομιλίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των οπαδών της ΑΕΚ.

«Αν δεις ρε βλάκα 10 Κροάτες θα αλλάξεις 10 χρώματα». «Οι BBB (σ.σ. Bad Blue Boys) εκτός αυτού του σκηνικού δεν έχουν άλλη ήττα στους δρόμους τα τελευταία χρόνια και ταξιδεύουν παντού, ακόμα και με απαγορεύσεις μετακινήσεων». «Γαλλίδες σας περιμένουμε». «Θα φας καμιά μαχαιριά αύριο μικρέ θα τρέχεις».

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα τα οποία αντάλλαξαν μέσω των social media ανεγκέφαλοι οπαδοί.

Τα μηνύματα στις φωτογραφίες είναι πριν τη δολοφονική επιδρομή και συγκεκριμένα, ένα εικοσιτετράωρο πριν:

Ανατριχιαστικά είναι και τα σχόλια ανεγκέφαλων οπαδών, οι οποίοι νόμιζαν ότι το θύμα που δέχθηκε τις μαχαιριές, είναι Κροάτης -όπως αναπαράχθηκε αρχικά, αλλά ύστερα ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο του 29χρονου Μιχάλη.

«Μαζέψτε τον Κροάτη από τον αετό. Μαζέψτε τα αδέλφια σας άλλη φορά και μετά αρχίστε να κάνετε ότι ξέρετε», γράφει ο χρήστης του διαδικτύου.

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, ακολούθησε νέος γύρος μηνυμάτων, με τους οπαδικούς “στρατούς” να θέλουν να κλείσουν ραντεβού για νέο γύρο επεισοδίων. Τελικά μυαλό δεν θα βάλουν… ποτέ.