«Μια νύχτα δική μου…» – Εμφανίστηκε ο «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς και περνά στην αντεπίθεση

Έναν μήνα μετά τη διαδικτυακή φρενίτιδα που «ξέσπασε» στο TikTok από τα χιλιάδες ηχητικά άνδρα με όνομα χρήστη Σταύρος Γεωργάς, ο «γύπας» που «μια χαρά παιδί είναι, δεν του λείπει κάτι» εμφανίστηκε και τοποθετήθηκε για όσα έχουν συμβεί.

Μέσα και πάλι από την πλατφόρμα του TikTok, ανέβηκε βίντεο με έναν άνδρα, ο οποίος συστήνεται ως Σταύρος Γεωργάς, με τη φωνή του να μοιάζει αρκετά στα viral ηχητικά που «κατέκλυσαν» την πλατφόρμα όπως: «Χριστίνα, με τσέχασες. Κάποια με τσέχασε».

Καπνίζοντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ο Σταύρος Γεωργάς περνά στην αντεπίθεση και στοχοποιεί όσους τον εξέθεσαν.

Την ίδια ώρα κάνει λόγο για το «σύστημα» που ακολουθούσε με τα συγκεκριμένα ηχητικά, το οποίο αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες και όπως τόνισε «πήγε πολύ καλά».

Πιο αναλυτικά, είπε:

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα . Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα. Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδεςγυναίκες με το 60 % των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] “Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω».

Δείτε το βίντεο 


Στη συνέχεια, ο Σταύρος Γεωργάς είπε: «Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα. Όμως βέβαια στη θέση σας…

Δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας, άμα βρισκόμασταν και μετά εξαφανιζόσασταν, μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’χω κάνει, δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό “Χριστίνα με τσέχασες κάποια με τσέχασε Χριστίνα  χουζουρεύω” και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη καυ..τα τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για καυ..τα και τρολάρισμα. Θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε το κάναμε οκέι. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά Πάτρα Θεσσαλονίκη Αθήνα από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά από γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα.. Έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα… Πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου, πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral, μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου… Το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας..»