«Μη φωνάξετε τον πατέρα μου και ανησυχήσει»: Θρήνος για τον 18χρονο Νίκο, τα τελευταία λόγια πριν ξεψυχήσει

Τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής συνέβη ένα θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονη αναβάτη μηχανής στο Περιστέρι. Ο πατέρας του παιδιού βιώνει δύσκολες ώρες ενώ ξέσπασε καθώς μιλούσε για τον γιο του και τις συνθήκες του δυστυχήματος

Ο πατέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως το παιδί του λίγο πριν ξεψυχήσει, ζήτησε να μην τον ειδοποιήσουν, ώστε να μην ανησυχήσει ότι έγινε κάτι κακό.

“Μη φωνάξετε τον πατέρα μου και ανησυχήσει”

Ο άνδρας είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Σόμπολο: «ο γιος μου είπε “μη φωνάξετε τον πατέρα μου και ανησυχήσει. Είκοσι δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να χάνει παλμούς».

«Ήταν το καλύτερο παιδί στο σχολείο, ξέραμε πάντα πού βρίσκεται και τι κάνει», είπε για τον γιό του, που πήγαινε στη Γ’Λυκείου. Επίσης, ανέφερε ότι «ο γιος μου, όταν ήταν μικρός, 4,5 ετών, την ώρα που έβαζα τέντες στο σπίτι έπεσε από τον δεύτερο όροφο. Του κάναμε κρανιοτομή. Προσευχόμασταν και το παιδί σώθηκε. Τελικά, 18 χρόνων ο Θεός μου τον πήρε».

Σημειώνεται, ότι το τροχαίο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επικούρου. Η μηχανή που επέβαινε ο 18χρονος και ένας φίλος του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και κατέληξε πάνω σε κολόνα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 18χρονος έχασε τη ζωή του.

Τα δύο παιδιά επέβαιναν σε μηχανή που δεν ήταν δική τους και η οποία όπως δείχνουν τα στοιχεία της Αστυνομίας ήταν κλεμμένη. Ο πατέρας του 18χρονου πάντως αναφέρει πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η μηχανή ήταν κλεμμένη ή όχι ούτε σε ποιον ανήκε.