«Με παγίδεψε και με βίασε μπροστά σε φίλους του» – Η καταγγελία φρίκης 19χρονης στην Κω

Η Κως περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας μετά την καταγγελία 19χρονης. Ο βιασμός που υποστηρίζει ότι υπέστη οδήγησε στην σύλληψη 39χρονου…

Ο βιασμός που κατήγγειλε σε αστυνομικούς έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί. Η Κως περιμένει να μάθει όλα όσα έγιναν την επίμαχη νύχτα, με την 19χρονη να κατονομάζει τον άντρα που όπως υποστηρίζει την κακοποίησε σεξουαλικά. Οι δυο τους είχαν βγει να διασκεδάσουν και κατέληξαν στο σπίτι του 39χρονου. Εκεί όπως τονίζει η κοπέλα κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν εκείνη ζαλίστηκε, ο άντρας την βίασε.

Πιο αναλυτικά, μια 19χρονη Γερμανίδα, κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο για βιασμό. Όπως ανέφερε το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου του 2023 διασκέδαζαν μαζί.

Κάποια στιγμή μπήκε στο αυτοκίνητό του και εκεί όπως είπε, ο 39χρονος ξεκίνησε να την χαϊδεύει. Την οδήγησε σπίτι του, όπου βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα.

Κατανάλωσαν αλκοόλ και όπως δηλώνει η 19χρονη, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και την βίασε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο Τυνήσιος έχει συλληφθεί.