Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω υπομονή με τα παιδιά γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα, προτιμώ να πηγαίνω για ούζα»

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, στο φλερτ, στις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τα εμβόλια και στις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι από μικρή πρόσεχε την εμφάνισή της όμως δε διστάζει να κυκλοφορήσει άβαφη με μια φόρμα. Τόνισε πως βάφεται μόνη της, ενώ ακόμη μια φορά είπε πως όποιος την βλέπει από κοντά, της λέει ότι η τηλεόραση την αδικεί.

«Είμαι από πάρα πολύ μικρή έτσι, πάντα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Μπορεί να κυκλοφορήσω με τη φόρμα μου και άβαφη. Πάντα μόνη μου βάφομαι. Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά. Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση. Δε μιλάω, αλλά με ενοχλεί. Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια», είπε η Ματίνα Παγώνη.

«Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί για να τον πείσω να εμβολιαστεί. Εκεί τσακωνόμασταν. Αλλά τον Νίκο τον αγαπάω, είναι πολύ καλό παιδί» συνέχισε.

Για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, η Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω υπομονή με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Παίζω πέντε λεπτά μαζί τους αλλά μετά βαριέμαι. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο». Τέλος, η αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.