Ληστεία στα Βόρεια Προάστια με τον δράστη να κολλάνε όπλο στο κεφάλι υπαλλήλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Στιγμές τρόμου έζησαν δυο γυναίκες υπάλληλοι φούρνου στα Βόρεια Προάστια, όταν ένας άγνωστος άνδρας μπήκε μέσα, έβαλε το όπλο στο κεφάλι της μιας εκ των δυο, έκλεψε άγνωστο χρηματικό και μετά τη ληστεία εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του, που τον περίμενε απ’ έξω με μηχανή.

Τις τρομακτικές στιγμές της ληστείας κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του φούρνου στα Βόρεια Προάστια και το σοκαριστικό βίντεο πρόβαλε η ΕΡΤ.

Εκεί φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φοράει κράνος για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, να μπαίνει μέσα στον φούρνο στα Βόρεια Προάστια και με την απειλή όπλου να ζητάει από την μια υπάλληλο που ήταν πίσω από τον πάγκο να του δώσει τις εισπράξεις.

Παράλληλα πιάνει την άλλη υπάλληλο του φούρνου στα Βόρεια Προάστια, την αρπάζει, της βάζει το όπλο στον κρόταφο και διά της βίας την πάει προς το ταμείο, έξω από τον πάγκο.

Η άλλη υπάλληλος που ήταν πίσω από τον πάγκο του δίνει τα χρήματα. Ο δράστης προσπαθεί να φύγει σε χρόνο μηδέν από τον φούρνο, αλλά πάνω στην προσπάθεια του φεύγουν κάποια από τα χαρτονομίσματα της λείας του και πέφτουν στο πάτωμα. Δεν τα μαζεύει. Βγαίνει από το φούρνο και φεύγει με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε απ’ έξω με μια μηχανή.

Στον φούρνο την ώρα της ληστείας βρίσκονταν και δύο πελάτες, οι οποίοι πάγωσαν κι αυτοί, όπως και οι δυο γυναίκες υπάλληλοι.

Το βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ και εξετάζεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης και να συλληφθεί και αυτός και ο συνεργός του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ