Λάζαρος Λασκαρίδης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του – «Μυστήριο» πώς υποχώρησε το κάγκελο

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας, κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος χθες το απόγευμα έπεσε στο κενό και βρέθηκε στο υπόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης,  όταν υποχώρησε κάγκελο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα.

Ο κ. Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

kallithea-dimarxos-2
Ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος καθώς σήμερα ειδικός πραγματογνώμονας θα κάνει αυτοψία στο σημείο ώστε να εξακριβώσει γιατί υποχώρησε το κάγκελο παρασέρνοντας τον κ. Λασκαρίδη στο κενό από ύψος 4 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε, λύγισε, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος να γλιστρήσει και το προστατευτικό να υποχωρήσει και να πέσει στον ακάλυπτο.

kallithea_laskaridis_xr
Ο αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης

«Είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και έκατσε στο κάγκελο. Γλίστρησε, έσπασε το κάγκελο, έπεσε και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον βγάλουν. Είχε πέσει με την πλάτη αλλά φαινόταν ότι είχε τις αισθήσεις του», λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος της οδού Ανδρομάχης ο οποίος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του, τους καλεσμένους της εκδήλωσης στη δημοτική βιβλιοθήκη «Θοδωρής Ψαλιδόπουλος».

kallithea-dimarxos-1

Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν από νωρίς στη βιβλιοθήκη και δεχόταν τις ευχές φίλων και συμπολιτών του μιας και χθες ήταν τα γενέθλιά του.