Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα για σκληρή δουλειά, επεσήμανε ότι δεν θα ανεχθεί καμία αλαζονική συμπεριφορά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.

Οι πρώτες του δηλώσεις

«Οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας. Αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο ψέματος και τοξικότητας, εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου. Αυτή η απλόχερη στήριξη, αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του λαού», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Σας βεβαιώνω ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρδη και καμία αλαζονική συμπεριφορά».

«Θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις. Θα τιμήσω στο ακέραιο την επιλογή του ελληνικού λαού. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αλλά περισσότερο την οικογένειά μου. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια» πρόσθεσε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε με μία προσωπική αναφορά στην οικογένειά του: «Και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα».