Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή»

Περιοδεία στην Κυψέλη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σχολιάζοντας δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

«Εφημερίδα της αντιπολίτευσης βγήκε με πηχαίο τίτλο ότι το 53% δεν θέλει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, και οι ίδιοι το ομολογούν», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, σημειώνοντας πως «δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα συνταξιούχων αλλά με μειώσεις φόρων».

»Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμά μας παρά τις δυσκολίες και σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία», επισήμανε και κάλεσε τους συγκεντρωμένους στην τελική ευθεία για τις εκλογές «να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε για το δικό μας σχέδιο για το μέλλον της πατρίδας».

Τον πρωθυπουργό συνόδευε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στην επέκταση του Μετρό με τη γραμμή 4 που θα περάσει από την Κυψέλη λέγοντας ότι «είναι το μεγαλύτερο δημόσιο έργο, κανείς δεν τόλμησε να το βάλει μπρος αλλά εμείς τολμήσαμε»